TISK

Ponujamo vam tisk na različne materiale.
VELIKOFORMATNI TISK:
CERADE

Tisk na cerade različnih gramatur do širine 2,70m. Večje širine dosežemo z varjenjem. Na cerado se ponavadi tiskajo pingvini, reklamni panoji, migetalkarji in podobno.

PAPIR

Tisk na papir do širine 2,70m. Na papir se ponavadi tiska plakate, začasne notranje grafike in reklamne panoje. Tiskamo na blue back papir, photo papir in druge vrste papirja.

NALEPKE

Tisk na nalepke do širine 2,70m. Na nalepke se ponavadi tiska različne motive, ki se kaširajo na trše materiale. Tiskamo na nalepke z različno podlago in različno vzdržljivostjo.

TEKSTIL

Tisk na tekstil do širine 1,80m. Na tekstil se ponavadi tiska zastave, kulise za igralne scene in podobno. Tekstil se po tisku zapeče v zakjučevalniku in po želji tudi šiva.

DIGITALNI TISK:
VIZITKE

Digitalni tisk na različne vrste papirja (strukturiran, brez lesni…). Vizitke lahko UV lakiramo, plastificiramo ter izsekamo. Po želji lahko tiskamo tudi zlato in sreberno barvo.

LETAKI

Digitalni tisk na različne vrste papirja. Letake porežemo na format. Lahko jih UV lakiramo, plastificiramo ter izsekamo. Po želji lahko tiskamo tudi zlato in sreberno barvo.

BROŠURE

Digitalni tisk na različne vrste papirja (strukturiran, brez lesni…). Brošure lahko UV lakiramo, plastificiramo ter izsekamo. Po želji lahko tiskamo tudi zlato in sreberno barvo.

ZGIBANKE

Digitalni tisk na različne vrste papirja. Zgibanke zgibamo po želji. Lahko juh UV lakiramo, plastificiramo ter izsekamo. Po želji lahko tiskamo tudi zlato in sreberno barvo.