NAŠE STORITVE

Poglejte kaj lahko storimo za vas in zakaj smo vaš najboljši partner.
IZDELAVA KLIŠEJEV

Profesionalna priprava za flekso tisk, suhi offset in zlato tisk. Izdelujemo prvi v Sloveniji flexo klišeje na vodni osnovi, plošče za suhi offset, klišeje za zlato tisk, lahko pa tudi filme za sita.

CNC IZREZ

Priprava 3D računalniškega modela, kot tudi priprava programa za razrez. Ponujamo 3D, 2.5D in 2D  rezkanje in razrez umetnega in naravnega materiala do višine 15 cm.

TISK

Ponujamo vam laserski ter veliko formatni tisk. Tiskamo na razne materiale do širine 2,60m, ostalo po potrebi zavarimo skupaj. Tiskovine po želji tudi laminiramo.

3D NAPISI

Izdelava 3D napisov iz pleksi stekla, kot tudi ostalih umetnih mas. Izdelujemo tudi reklamne table potiskane na nalepko ter kaširane na forex, combond in ostale materiale.

IT - REŠITVE

Prodaja in vzdrževanje računalniške opreme sistemov Windows, Unix in MacOS. S tem področjem se v našem podjetju ukvarjamo že več kot 20 let in smo pravi specialisti.

SPLETNE STRANI

Izdelava programiranih spletnih strani, kot tudi CMS spletnih strani (WordPress, Drupal, Magento…). Ob izdelavi spletnih strani ponujamo tudi njihovo mesečno vzdrževanje.

OBLIKOVANJE

Ponujamo vam interno grafično oblikovanje, v primeru vaših želja pa tudi oblikovanje večkrat nagrajenega umetnika, našega poslovnega parterja Matjaža Učakraja.

FOTOGRAFIJA

Ponujamo vam terensko fotografijo z fotoaparati blagovne znamke Canon ter studijsko fotografijo z fotoaparati Hasselblad. Možna je tudi izposaja fotografske opreme.