O NAS

Smo podjetje DATA Com., d.o.o. Imamo več kot 20 letno tradicijo na področju vizualnih komunikacij. Sodelujemo z tujimi kot tudi z domčimi naročniki. Smo fleksibilno podjetje naročniku, ter njegovim željam.

Podjetje DATA Com., d.o.o je bilo ustanovljena leta 1998. Bili smo med prvimi v Sloveniji z znanji računalništva kot tudi vizualnih komunikacij. V letih začetka poslovanja smo sodelovali z zelo poznavnimi podjetji, kot so Inter Marketing, Telekom Slovenije, Zavod za kulturno dediščine Slovenije, Žito,  Adria Mobil, Mercator in ostale. Za večino teh strank smo prodajali in vzdrževali računalniško opremo, velikoformatne tiskalnike in podobno. Za nekater pa smo opravljali naloge vizualnih komunikacij, kot so oblikovanje za tisk, priprava za tisk, obdelava fotografij, velikoformatni tisk, reklamna grafika in podobno.

Med naše najbolj znane projekte v začetku poslovanja definitivno spadajo Telekartice podjetja Telekom Slovenije, za katere smo delali pripravo za tisk po oblikovanjuji, ki ga je pripravil naš poslovni partner ter večkrat nagrajeni slovenski umetnik Matjaž Učakar. Znani smo tudi po katalogih podjetja Adria Mobil za katerega smo fotografirali vse fotografije avtodomov.  Po nekaj letih delovanja pa smo v našem podjetju povečali obseg dejavnosti. Nakupili smo veliko-formatne tiskalnike, ki tiskajo na različne materiale, laminatorje, kaširne mize, da lahko kaširamo tiskovine na trdne materiale, cutter in CNC stroj. Naše največje stranke vizualnih komunikacij so takrat bile Mercator, Žito, Zavod za kulturno dediščino Slovenije, Ericsson in ostali veliki.

Med naše prepoznavnejše projekte v teh letih lahko štejemo samostoječe like Spuži Kvadratnik, ki smo jih izdelali za družbo Mercator, oprema vseh slovenskih in tudi nekaj tujih poslovalnic pekarne Mlinar.

Pred nekaj leti pa smo ponovno začeli ponujati pripravo za fleko tisk, kot tudi za suhi offset ter zlato tisk. Ter izdelavo le teh klišejev. Ustanovitelj in direktor našega podjetja ima več kot 30 let izkušenj na področju flekso, ofset in drugih priprav za tisk. V tej dejavnosti smo eni izmed boljših v Sloveniji.

Sedaj se pa ukvarjamo se z kompletnimi vizualnimi komunikacijami. Trenutno vzdržujemo Supernovine nakupovalne centre, kot tudi nekatere ostale nakupovalne centre. Izdelujemo klišeje za večja podjetja, ki tiskajo na flekso ali suhi offset platformi. In še več!

V naši ekipi se veselimo novih izzivov! Smo popolnoma prilagojeni stranki in njihovim željam.

Pokličite nas, pišite nam ali se pa oglasite pri nas! Veselimo se vašega klica, sporočila ali pa obiska!

…Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Marcus Fields
Chief Inventor, Innovations Lab

…Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Jeniffer Burns
Marketing Manager, Creative Heads Inc.

NEDAVNI PROJEKTI

Oglejte si naše nedavne projekte in tudi sami ugotovite zakaj smo najboljši!

ZAVOD BIG MIGETALKAR
ZAVOD BIG MIGETALKAR
PK PRENAVLJAMO ZA VAS
PK PRENAVLJAMO ZA VAS
PARK CENTER MESH
PARK CENTER MESH

NAŠE STRANKE

Seznam naših zadovoljnih poslovnih partnerjev: